نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود کارآموزی اداره گاز

گزارش کارآموزی اداره گاز

فهرست مطالب
۱٫هدف
۲٫تاریخچه گازطبیعی
۳٫منشاگاز
۴٫مراحل تشکیل نفت و گاز طبیعی
۵٫در مورد گاز طبیعی بیشتر بدانیم
۶٫گاز طبیعی و اجزای آن
۷٫مشخصات و مزیت های استفاده از گاز طبیعی
۸٫میدانهای گازی چیستند
۹٫مراحل دستیابی به گاز طبیعی
۱۰٫ترکیبات گاز طبیعی خام
۱۱٫بهسازی گاز
۱۲٫انواع گاز
۱۳٫خطوط لوله
۱۴٫حمل و نقل گاز
۱۵٫چگونگی توزیع گاز
۱۶٫اثر استفاده گاز طبیعی بر محیط زیست
۱۷٫جایگاه گاز طبیعی در دنیای امروز
۱۸٫موارد استفاده از گاز طبیعی
۱۹٫صنعت نفت
۲۰٫شرکت ملی گاز ایران
۲۱٫ساختار شرکت ملی گاز ایران
۲۲٫اداره گاز ناحیه دزفول
۲۳٫ایستگاهها
۲۴٫شناسنامه ایستگاه تقلیل فشارگازCGS  دزفول
۲۵٫منبع تغذیه گاز شهری دزفول
۲۶٫نحوی کاروقسمتهای مختلف ایستگاههای تقلیل فشار
۲۷٫چگونگی اجرای شبکه
۲۸٫نمایی از عملکرد اداره گاز ناحیه دزفول طی شش سال گذشته
۲۹٫گاز از نگاه فردا
۳۰٫ اسکن فرمهای کارآموزی
هدف :
هدف از تهیه و تدارک کتابچه حاضر ، آشنا شدن با فعالیتها و اقداماتی است که در شرکت ملی گاز روی میدهد و یادآوری این نکته که خدمات ارائه شده نتیجه تلاش و همت جهادگران عرصه دانش و صنعت می باشد.
تاریخچه گاز طبیعی:
گاز طبیعی تاریخی چندین ساله دارد .در زمانهای قدیم وقتی رعد برق صورت      می گرفت،صاعقه ای باعث آتش گرفتن یکی از کانالهایی که گاز طبیعی در آن وجود داشت،می شد و شعله ای بزرگ بوجود می آمد.مردمان قدیم از چنین شعله هایی بنام ((آتشی از درون زمین )) یاد می کردند که بعد ها به آن آتش جاودان می گفتند.یک نمونه از آتش حاصله از سوختن و اشتعال گاز درون زمین در کوه پار ناسوس در هزار سال قبل از تولد مسیح در یونان مشاهده شد.
روزی یک شبان یونانی که گله ی بز و گوسفند خود را برای چرانیدن به کوهستان پارناسوس برده بود که ناگهان شعله آتشی را دید که از درون شکافی از دل کوه بیرون زده بود.یونانیان قدیم اینطور فکر می کردند که آتش مزبور از طرف خدایان آنان بر پاشده و به آن لقب بهار سوزان دادند و برروی آن معبدی بنام دلفی پیشگو بنا ساختند.البته گاز طبیعی برای مردم آسیا پدیده ای ناشناخته و تازه نبوده است. ۵۰۰ سال قبل از تولد مسیح (۲۵۰۰ سال پیش ) چینی ها به فکر استفاده از شعله های آتش افتادند.آنها با استفاده از نی های توخالی گاز طبیعی را از خشکی به ساحل رسانده و از آن برای جوشاندن آب دریا و تهیه نمک استفاده کردند.سپس انگلیسی ها برای اولین بار از این ماده مشتعل برای روشنایی خانه ها و خیابانها استفاده تجاری نمودند.استفاده از گاز طبیعی در ایران به دوران قدیم و بسیار کهن برمیگردد.ایرانیان نه تنها از آنها استفاده میکردند بلکه از خاصیت آن نیز با اطلاع بودند.نمونهائی از آن  در آتشکده های زرتشتیان مشاهده می شد و حتی مولوی نیز  در اشعارش از گاز طبیعی بنام((نفخ شرر زا)) نامبرده است.و بارها در تاریخ مشاهده شده که ایرانیان در جنگ از ماده ای بنام((بیتوم )) که از مشتقات نفت بوده است بر علیه دشمنان و مهاجمان استفاده نمودند.بعنوان مثال داریوش در محل گلدان زیر دیوار ضخیم شمه دالانی احداث کرده بود که بطور منظم از چوب اندوده به بیتوم پرشده و بصورتی ساخته شده بود که پی دیوار را این چوبها تشکیل می دادند تا در موقع بروز خطر چوبها را آتش زده و به این ترتیب سدی در مقابل مهاجمان قرار دهند.
در ایران از زمانی که نخستین چاه در سال ۱۲۸۷ در مسجد سلیمان به نفت رسید، گازهای حاصل از استخراج نفت به هدر میرفت و سوزانده می شد و تنها مقدار اندکی از آن در صنعت نفت بکار میرفت.ویلیام مرداک،مخترع اسکاتلندی،نخستین کسی بود که دریافت از گاز به عنوان یک منبع انرژی می توان آسان تر از زغال سنگ استفاده کرد،زیرا هم امکان انتقال آن از طریق لوله کشی وجود داشت و هم اینکه به راحتی قابل کنترل بود.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه , ,
:: برچسب‌ها: دانلود کارآموزی اداره گاز ,
:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود کارآموزی شرکت مادیران

گزارش کارآموزی در شرکت مادیران

فهرست مطالب :

مقدمه :

تا مدت ها بیش ، این  که برای توسعه یک جامعه کدام یک از عوامل یعنی رشد اقتصادی و یا رشد منابع انسانی الویت دارد بین برخی از دانشمندان و صاحب نظران محل بحث و مناقشه بود ، اما به تدریج اکثریت دانشمندان اقتصاد شناس نیز بر الویت نقش منابع انسانی در توسعه اذعان نموده اند. یکی از اقتصاددانان می گوید از نظر اقتصاددانان سرمایه گذاری اصلی و سرمایه های اصلی یک کشور نیروی متخصص ، ماهر و با دانش جامعه است. هیچ کشوری نیست که بدون سرمایه های انسانی مناسب به توسعه دست یافته یا روند توسعه خود را ادامه داده باشد. در عین حال ، هیچ کشوری با منابع انسانی غنی نیز وجود ندارد که توسعه نیافته باشد.

توسعه انسانی اساس هر توسعه ای است و می توان توسعه انسان را از دو دیدگاه مورد بررسی قرار داد. در درجه اول ، دیدگاه ارزشی آن است که هر انسانی حق حیات و تامین نیازهای خود را دارد و به همین دلیل باید همه تلاش ها صرف فراهم ساختن زمینه های رفاه و زندگی مناسب برای او باشد. از دیدگاه دوم توسعه انسانی مقدم بر توسعه اقتصادی است و به همین دلیل باید تغذیه ، بهداشت و آموزش او در صدر همة برنامه ها قرار بگیرد . بنابراین ، هدف توسعه انسانی ، خلق شرایطی است که امکان یک زندگی طولانی همراه با سلامت و خلاقیت را برای مردم فراهم سازد.

در این پروژه سعی بر آن شده است تا  مفهوم کلی منابع انسانی و سیتم های مؤثر بر آن در شرکت صنایع ماشینهای اداری ایران شرح داده شود.

ضمن تشکر از استاد گرامی سرکار خانم رجبی و با قدردانی از زحمات و راهنمایی های مؤثر مدیریت منابع انسانی شرکت صنایع ماشینهای اداری ایران ، جناب آقای رضایی و هم چنین همکاری قسمت دبیرخانه.

تاریخچه شرکت مادیران

معرفی گروه مادیران:

گروه مادیران با بیش از چهل و دو سال سابقه از بزرکترین پیشگامان صنعت انفورماتیک و اداری ایران و خاورمیانه است. مرکز ماشینهای اداری ایران در سال ۱۳۴۳ تاسیس شده است و با واردات ماشینهای اداری SHARP به بازار ایران کار خود را آغاز کرد و در سال ۱۳۴۴ شرکت خدمات ماشینهای اداری ایران تاسیس گردید که ارائه کننده خدمات پس از فروش برای کلیه محصولات وارداتی و بعدها محصولات تولیدی می باشد.

برخی از ویژگی های تولیدات مادیران عبارتند از :

۱٫ ارتباط مستقیم با LG به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکننده گان و صاحبان تکنولوژی مادر تولید مانیتور جهان.

۲٫ استفاده از قطعات اصلی ساخت کره جنوبی و دارای استاندارد کیفی بالا.

۳٫ تولید دستگاه تمام اتوماتیک.

۴٫ کنترل کیفیت در تمام مراحل به منظور برآوردن استانداردهای جهانی نظیر Tco-99 و Tco-03

5. تولید بدنه مانیتورها در کارخانه عظیم تزریق پلاستیک مادیران به منظور دستیابی به حداکثر کیفیت در تولید بدنه های زیبا و بی نقص و پایین آوردن قیمت تمام شده مانیتور.

۶٫ ارائه مدل های روز جهانی با قیمت های مناسب به دلیل صرفه جوئی در هزینه های گمرکی ( ناشی از تولید در داخل )

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه , ,
:: برچسب‌ها: دانلود کارآموزی شرکت مادیران ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود کارورزی مطالعه و بررسی کنترل و کیفیت انواع تولیدات شرکت نمانور

کارورزی مطالعه و بررسی کنترل و کیفیت انواع تولیدات شرکت نمانور
تاریخچه
از لغات بهره وری و عملکرد به طور متداول در حوزه های علمی و تجاری استفاده می شود، اگرچه به ندرت تعریف یا توضیح مناسبی از آنها ارایه شده است.در حقیقت این لغات اغلب گیج کننده اند و با واژگانی چون کارایی،اثربخشی و سوددهی، مترادف در نظر گرفته می شوند(سینک و توتل، ۱۹۸۹؛ چو، ۱۹۸۸؛سومانث، ۱۹۹۴؛ کاس و لویز، ۱۹۹۳؛ توماس و بارون، ۱۹۹۴؛جکسون و پیترسون، ۱۹۹۹). دستورالعملهای سنجش و بهبود نیز اغلب بدون درک واضح از آنچه باید اندازه‌گیری شود و بهبود یابد اجرا می گردند.این رویکرد عمل گرا نسبت به بهبود، فرصت فهم کامل و سپس به حد اکثر رساندن عوامل اساسی و موثر در رقابت پذیری و موفقیت را به سادگی از بین می برد.
مطمئنا در محافل علمی،داشتن واژگان و دستور زبان مشترک در تضمین ارتقای درک مشترک، بنیادین و قوی، سودمند است.
مقدمه
کیفیت کالا
امروزه به کیفیت کالا بعنوان یک امر ساختنی توجه می‌شود نه یک مساله کنترل کردنی . تولید یک کالا با کیفیت مناسب نیاز به بهبود عملکرد کلیه قسمتهای دخیل در تولید آن کالا دارد. کنترل کیفیت مواد اولیه، قطعات ساخته شده و نیمه‌ساخته‌ای که محصول از مونتاژ آنها بوجود می‌آید ضروری است ، اما کافی نیست . علاوه بر موارد مذکور باید نظارت و طراحی دقیقی بر کنترل در حین تولید و طراحی بعمل آید. انجام این کار مستلزم طراحی یک سامانه کنترل کیفیت یکپارچه IQC می‌باشد. اگر چه سابق بر این روشهای TQC به همین منظور استفاده شده‌اند، اما به نظر می‌رسد که اجرای IQC آسانتر از TQC باشد. طراحی و اجرای یک سیستم IQC علاوه بر آسان بودن، بیشتر مزایای یک سیستم TQC را به همراه دارد. سیستم IQC مورد نظر از ادغام دو سیستم کنترل کیفیت آماری و سیستم کنترل فرآیند آماری در مجاورت یک سیستم اطلاعات کیفیت حاصل می‌شود. واحد مورد بررسی این مطالعه یک شرکت بزرگ ماشین‌آلات صنعتی می‌باشد که مدل IQC برای آن طراحی و اجرا گردیده است .
تاریخچه
مقدمه
کیفیت کالا
نقش طراحی در صنعت بسته بندی
بسته بندی و صادرات
روش های افزایش کیفیت کالا و خدمات
کنترل کیفیت
عوامل مؤثر در کیفیت طراحی
اجزای مدیریت کیفیت فراگیر
spc چیست؟
هزینه یابی کیفیت
شرکت XX سهامی عام
مروری بر تاریخچه کنترل کیفیت در ژاپن
اصول بازاریابی فیلیپ کاتلر
برنامه ریزی استراتژیک مبتنی بر کیفیت
ادغام برنامه ریزی استراتژیک و مدیریت جامع کیفیت
عناصر اصلی برنامه ریزی استراتژیک مبتنی بر کیفیت
سنجش ، ارزشیابی و ارتقای مستمر
پنج رویکرد برنامه ریزی کیفیت
مراحل اجرا
نظریه مدیریت کیفیت
زنجیره واکنشی بهبود کیفیت
جایزه مالکوم بالدریج
جوران
کرازبی
تاگوچی
ایشی کاوا
اصول حرکت به سوی کیفیت
استانداردهای کیفی و کیفیت
ابعاد کیفیت
تعاریف
پاسخ به چند سؤال کلیدی
مدلهای جهانی ارزیابی کیفیت
استقرار مدیریت کیفیت
ساختار روش اجرایی
مبنای مدیریت کیفیت
منابع

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه , ,
:: برچسب‌ها: دانلود کارورزی مطالعه و بررسی کنترل و کیفیت انواع تولیدات شرکت نمانور ,
:: بازدید از این مطلب : 227
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود کارآموزی بانک صادرات

کارآموزی بانک صادرات

فهرست مطالب

فصل اول آشنایی کلی با مکان کارآموزی
۱- تاریخچه
فصل دوم ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته عملی کارآموز
بخش مورد تحقیق ‌
وظایف کلی
فصل سوم آزمون آموخته ها ، نتایج و پیشنهادات
آموخته ها
الف ) عملیات اصلی
ب ) بازبینی
ج ) گزارشات
د ) اطلاعات پایه ‌
ر ) سرپرستی سیستم
۱- مبنا و نحوه تهیه صورتهای مالی
۱-۱- مبنای تهیه صورتهای مالی
۲-۱- نحوه ارائه صورتهای مالی
۲ـ خلاصه اهم رویه های حسابداری
۱-۲- تسعیر ارز
۲-۲- مطالبات سررسید گذشته و معوق
۳-۲- ذخیره مطالبات مشکوک الوصول
۴-۲- سپرده قانونی
۵-۲- دارائیهای ثابت و استهلاک آنها
۶-۲- موجودی انبار
۷-۲- مشارکت
۸-۲- روش شناسایی درآمد
الف ) درآمد بانک از فعالیتهای مشاع
۱ ـ سود و وجه التزام دریافتی
سود دریافتی تسهیلات
۲ـ سایر درآمدها
۳ـ کارمزد دریافتی
۴ـ سایر درآمدها
ج ـ هزینه ها
۲ـ کارمزد پرداختی
۱-۳- هزینه های پرسنلی
۲-۳- هزینه های اداری و عمومی
۴ـ سایر هزینه ها
محدودیت ها و پیشنهادات

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه , ,
:: برچسب‌ها: دانلود کارآموزی بانک صادرات ,
:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

گزارش کارآموزی بررسی تابلوهای برق در شرکت آریارعد جهان

فهرست مطالب

آشنایی با مکان کارآموزی:

شرح وظایف شرکت فنی مهندسی برق آریا رعد جهان : شرکت فنی و مهندسی آریا رعد جهان دارای کادری مجرب و ماهر که ساختمان اداری ان در بازار رضا گرگان واقع در ۱۰۰ متری میدان شهرداری و جنب اداره برق می باشد که این شرکت یک کارگاه در کمربندی شهرک فردوسی جنب میدان نیز دارا می باشد .

فعالیتهای شرکت آریا رعد جهان : از فعالیتهای مهم این شرکت می توان مشاوره ، طراحی و اجرای تابلوهای برق ( فشار قوی ، متوسط و ضعیف ) ، تأسیسات برق کارخانجات و چاههای عمیق کشاورزی ،پروژهای اصلاح ضریب قدرت کارخانجات مجتمع های مسکونی و اداری ، اتوماسیون صنعتی (PLCو ابزار دقیق) و … را نام برد .

فعالیتهای انجام شده در مدت زمان کارآموزی : فعالیتهایی که در زمان کارآموزی انجام شده را می توان به اختصار به چند مورد آن اشاره کرد .

۱- مونتاژ تابلو های برق کارگاه چوب بری واقع در شهرک صنعتی هزار جریبی

۲- کابل کشی و نصب تأسیسات برقی کارگاه چوب بری

۳- مونتاژتابلو برق شرکت سبدسازی واقع در قائمشهر

۴- کابل کشی و نصب تأسیسات برقی شرکت نیو بلوک واقع در گرگان

۵- عیب یابی تأسیسات برقی شرکت پخش البرز و …

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی بررسی تابلوهای برق در شرکت آریارعد جهان ,
:: بازدید از این مطلب : 187
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود کارآموزی کارخانه شیر

گزارش کارآموزی کارخانه شیر پگاه
فهرست مطالب
تاریخچه شرکت

نمای کلی کارخانه
دریافت شیر
جمع آوری و حمل شیر
اساس، نحوه و دلیل اندازه گیری دانسیته شیر
اساس، نحوه و دلیل اندازه گیری اسیدیته شیر
اساس، نحوه و دلیل انجام تست الکل
اساس اندازه گیری PH
اندازه گیری چربی، پروتئین، لاکتوز و ماده خشک بدون چربی شیر با روش تجزیه نوری با پرتو مادون قرمز
درصد چربی
درصد پروتئین
کالیبره کردن دستگاه میلکو اسکن
اندازه گیری نقطه انجماد
کالیبره کردن کریسکوپ
استفاده از استارترها در فرآورده های تخمیری
سوماتیک سل
افزودنی های شیر خام
روش اول: استفاده از جوش شیرین
روش تشخیص وجود جوش شیرین
روش دوم: استفاده از سود
روش تشخیص وجود سود
افزودن آب اکسیژنه به شیر
روش تشخیص آب اکسیژنه
افزودن فرمالین به شیر
روش تشخیص فرمالین
تشخیص شیر باز ساخته ( شیر خشک) در شیر خام
مرحله اول: شست و شو با آب سرد
مرحله دوم: شست و شو با آب گرم
مرحله سوم: شست و شو با سود
مرحله چهارم: شست و شو با اسید
آزمایشگاه مرکزی
آزمایش کهلر Kohler
ژربرشیر
اندازه گیری دانسیته به روش پیکنومتری
اندازه گیری میزان نمک دوغ
آزمایشگاه میکروبی
باکتریهای استاف: Braid Parker و ژیولت کاتونی
شمارش میکروبی شیر پاستوریزه
کلی فرم: VRB (وینت رد بایل آگار)،water Trxpton (محیط کشت مایع)
اشرشیا: Brillient Grean
شمارش میکروبی شیر خام
کشت میکروبی پنیر
آبــمیوه
اندازه گیری اسیدیته آبــمیوه
اندیس فرمالین
میزان ساکارز آبمــــیوه
سالن پاستوریزاتور شیر
پاستوریزاتور پنج تنی ماست
تولید ماست ست
تولید دوغ
تولید ماست همزده
واحد استریل
تولید پنیر
بسته بندی
تصفیه فاضلاب
مدیاهای کالدنس نوع یک ()
مدیای کالدنس نوع سه ()
تحقیقات جنبی
مختصری در مورد آب پنیر
اثر آب پنیر در درمان بیماری ها
میکروارگانیسمها به عنوان غذا )پروتئین تک یاخته(
خلاصه ی خط تولید SCP از آب پنیر
تولید مخمر غذایی از آب پنیر
پوکی استخوان
علل بیماری
پیشنهادات دانشجو
تولید شیرهای غنی شده با ویتامین D ویژه مبتلایان به پوکی استخوان
حذف مرحله هموژن کردن در پروسه تولید آبمیوه
 
تاریخچه شرکت :
شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) با حدود بیش از نیم قرن تلاش در عرصه تولید شیر و سایر فرآورده های آن با ۱۶ کارخانه تحت پوشش در ۱۳ استان کشور و بیش از ۲۳۵ نوع فرآورده شیری با بسته بندی های متنوع استرلیزه و پاستوریزه پرچم دار توسعه این صنعت در کشور است.
شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی یکی از بزرگترین کارخانه های تحت پوشش شرکت صنایع شیر ایران می باشد که در سال ۱۳۵۲ در محل قبلی خود واقع در ۳ کیلومتری جاده دریا توسط بخش خصوصی راه اندازی شده و فعالیت خود را شروع کرده تا اینکه در طی سال ۱۳۶۲ به بانکهای کشاورزی، تجارت و ملت واگذار می شود و در سال ۱۳۷۴ بنیاد مستضعفان و جانبازان این شرکت را از بانکها خریداری می کند و نهایتا در سال ۱۳۷۹ این شرکت توسط شرکت صنایع شیر ایران خریداری و به خانواده پگاه می پیوندند و تا چند سال پیش تنها واحد تولیدی لبنی در استان بوده است.
در راستای سیاستهای کلان و راهبردی شرکت صنایع شیر ایران مبنی بر تداوم تاثیر مثبت در اقتصاد ملی و سلامت و بهداشت عمومی و ارتقاء مصرف سرانه شیر در کشور، ساخت و اجرای پروژه ی کارخانه جدید پس از انجام مطالعات فنی و انتخاب مشاور و پیمانکاران خارجی و داخلی اجرا و در بهمن سال ۸۶ به بهره برداری رسید و قادر به دریافت و فرآوری ۴۵۰ تن شیر در یک شیفت کاری می باشد . طراحی و ساخت خطوط پروسس، کنترل تولید، سیستم های اتوماسیون توسط شرکت تتراپک سوئد با آخرین دستاورد و تکنولوژی روز دنیا انجام گرفته است که در حال حاضر مجهزترین کارخانه شیر در خاورمیانه محسوب میشود.
اتوماسیون و استانداردسازی بالا و تکنولوژی جدید در تاسیسات و ساختمان و خطوط تولید و تنوع در تولیدات وظرفیت بالای تولید از جمله ویژگی های مهم این کارخانه میباشد به طوری که دارای پکیج کاملی از فرآورده های شیری در سطح بین المللی  است .

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه , ,
:: برچسب‌ها: دانلود کارآموزی کارخانه شیر ,
:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود کارآموزی نمایندگی مجاز تعمیرات تلویزیون رنگی

مقاله کارآموزی در نمایندگی مجاز تعمیرات تلویزیون رنگی

فهرست مطالب :
بخش ۱
تیونر                                    ۱
بخش ۲
طبقه IF آشکار ساز و AGC                          ۷
بخش ۳
مدارات رنگی                                 ۱۵
بخش ۴
مدارات تصویر (طبقه ویدئو)                       ۵۸
بخش ۵
منبع تغذیه                               ۶۲

بخش ۱ : تیونر

همانطوریکه در نمای کلی گیرنده های رنگی بررسی گردید امواج دریافت شده توسط آنتن به تیونر منتقل می گردد.، تیونر تلویزیونهای رنگی علاوه بر کارهای معمولی یک تیونر که از تلویزیون سیاه و سفید به خاطر داریم (انتخاب کانال ، حذف امواج مراخم ، تقویت موج فرستنده و …..)  در خروجی خود امواج فرستنده را تبدیل به سه موج IF  به ترتیب زیر می کنند :
۱) IF  صدا (فرکانس ۴/۳۳ مگاهرتز)
۲) IF    تصویر (فرکانس ۹/۳۸ مگاهرتز)
۳) IF رنگ (فرکانس ۴۳/۳۴ مگاهرتز)

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه , ,
:: برچسب‌ها: دانلود کارآموزی نمایندگی مجاز تعمیرات تلویزیون رنگی ,
:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود کارآموزی تاسیسات شرکت لوله سازی اهواز

کارآموزی شرکت لوله سازی اهواز – تاسیسات

عنوان
تشکر و تقدیر
مقدمه
بخش ۱
توضیحات در مورد سایت تصفیه خانه پساب صنعتی و فاضلاب شرکت لوله سازی اهواز
فلودیاگرام سیستم پسآب صنعتی
فلودیاگرام تصفیه خانه فاضلاب
مشخصات تجهیزات مخازن تصفیه خانه فاضلاب
بازدید و کنترل روزانه تأسیسات سایت آبرسانی
بخش ۲
توضیحاتی در مورد سایت آبرسانی شرکت لوله سازی اهواز
شستشوی سیستم کربن اکتیو
تولید آب نرم و احیاء کردن سیستم سختی گیرها
تولید آب صنعتی یه دمین
احیاء و شستشوی سیستم R-O
شستشوی فیلترهای شنی
بخش ۳
توضیحات در مورد تجهیزات سرمایش و گرمایش شرکت لوله سازی اهواز
سرمایش و گرمایش
جیلرها
پمپها
بویلرها
برج خنک کن

جیلرهای آب
بررسی یک سیکل تبرید
کمپرسور
کندانسور
اواپراتور
برج خنک کن
نصب چیلر
راه اندازی جیلر
اگر کمپرسور کار نکند
روغن کمپرسور
تشکر و تقدیر:
در ابتدا لازم است تشکر و تقدیری از مسئولین محترم شرکت لوله سازی اهواز داشته باشیم که از هیچ گونه کمکی فروگذار نکردند و در هر گونه کاری ما را یاری دادند.
ابتدا لازم است از مسئول آموزش آقای نیلیچی تشکر و قدردانی کنم و سپس تشکر خاصی از آقای مهندس مقدم که از هیچ گونه کمکی واقعاً فروگذاری نکردند داشته باشم.
مقدمه:
گسترش شهرنشینی و ایجاد روزافزون مجتمعهای مسکونی و ساختمانهای مرتفع از یک طرف و مسئله تأمین اقتصادی هوای مطبوع و مناسب به نیاز ساکنین و اقتضای نوع ساختمان از سوی دیگر موجب پیشرفت سریع تکنیکهای سرمایش و گرمایش در نیم قرن اخیر شده است به طوری که حرارت مرکزی و تهویه مطبوع خود به چندین شاخه تخصصی تقسیم می شود که احاطه و اشراف کامل بر تمامی جزئیات سیستمهای متعارف در سطح جهان شاید پس از سالها مطالعه و تجربه عملی نیز حاصل نشود ولی کلیه سیستمهای حرارت مرکزی و تهویه مطبوع، قطع نظر از نوع آنها بر پایه اصول در دست یابی به یک سیستم گرمایش و سرمایش مطلوب نقشی تعیین کننده دارد.
هوا مایه زندگی و نیاز به آن بیش از نیاز به آب و غذا می باشد. مقدار متوسط هوائی که یک انسان بالغ در یک شبانه روز تنفس می کند تقریبا ۱۵kg است در حالیکه غذا و آب به ترتیب ۲٫۵,۱٫۵kg است. آدمی بدون غذا تقریبا ۵ هفته و بدون آب ۵ روز زنده می ماند ولی بدون هوا بیش از چند دقیقه قادر به ادامه زندگی نیست.
هوا مخلوطی از گازهای مختلف است که قسمت اعظم آن را گازهای نیتروژن و اکسیژن تشکیل می دهد.
هوای سالم و طبیعی به طور تقریب شامل ۷۸% نیتروژن و ۲۱% اکسیژن، ۹۳% آرگون و ۰۳/۰% گاز کربنیک و مقادیر بسیار جزئی نئون- هلیوم- کریبتون و غیره می باشد.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه , ,
:: برچسب‌ها: دانلود کارآموزی تاسیسات شرکت لوله سازی اهواز ,
:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود کارآموزی کارخانه کنسرو راتان دزفول

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو راتان دزفول

فهرست مطالب
۱-۴ انتخاب مواد اولیه
فصل اول(اصول فرایندهای کنسروی)
۱-۳ مراحل مختلف کنسروسازی
۱-۲ اساس کنسرواسیون به وسیله حرارت
۱-۱ تاریخچه ی کنسروسازی
۱-۱۳ تمیز کردن مرطوب
۱-۱۲ تمیز کردن
۱-۱۱ آب
۱-۱۰ ارزیابی درجه ی رسیدگی
۱-۹ ترکیب شیمیایی
۱-۸ ارزیابی عطر و طعم
۱-۷ ارزیابی بافت
۱-۶ ارزیابی رنگ
۱-۵ ویژگی های ظاهری و شکل و اندازه
۱-۲۵ ظروف شیشه ای
۱-۲۴ قوطی های فلزی
۱-۲۳ ظروف بسته بندی غذاهای کنسروی
۱-۲۲ پرکنی
۱-۲۱ تهیه شربت و آب نمک
۱-۲۰ خردکردن
۱-۱۹ پوست گیری
۱-۱۸ دم گیری و هسته گیری
۱-۱۷ لکه گیری
۱-۱۶ جداسازی قسمت های زائد
۱-۱۵ سورتینگ
۱-۱۴ درجه بندی
۲-۱ مربا سازی
فصل دوم (فرآورده های کنسروی)
۱-۳۰ کدگذاری و برچسب زنی
۱-۲۹ سردکردن و خشک کردن بسته های کنسروی
۱-۲۸ تجهیزات مورد استفاده برای فرایند حرارتی کنسروها
۱-۲۷ فرایند حرارتی
۱-۲۶ دربندی
۲-۳ زیتون
۲-۲ کنسرو خیار شور
۲-۴ کنسرو سیر ترشی
۲-۵ ترشی لیته
فصل سوم(آزمایش های کنسروها)
۳-۱ آزمایشات میکروبی
۳-۲ آزمایشات فیزیکی و شیمیایی مربا
منابع
فصل اول:
اصول فرایندهای کنسروی
۱-۱ تاریخچه کنسروسازی
کلمه کنسرو از لغت یویانی”conservar” به معنی محافظت کردن گرفته شده است. بنابراین می توان گفت که هدف از کلمه کنسروکردن در صنایع غذایی ایجاد شرایطی است که بتوان تحت آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدت طولانی نگهداری نمود. در نتیجه از نقطه نظر کلی تمامی روش های نگهداری مانند استفاده از حرارت، سرما، مواد افزودنی، اشعه و … در واقع نوعی روش کنسرو سازی می باشند. اما به علت اینکه در کشور ما از ابتدای کار صنایع قوطی کردن مواد غذائی از کلمه کنسرو استفاده شده است، عبارت کنسرو سازی فقط قوطی کردن مواد غذایی را تعریف کرده و در واقع این اصطلاح جانشین کلمه ی واقعی آن یعنی Caning یا Tining شده است.
تاریخچه ی کنسرو سازی به سال ۱۷۹۰ که دولت فرانسه با کشورهای اروپایی در حال جنگ بود، برمی گرددو در آن زمان، طولانی بودن مسافت باعث شده بود تهیه غذای سالم که بتواند زمان طولانی تا رسیدن به منطقه جنگی را تحمل کند با مشکل روبرو شود. ناپلئون جهت حل این مشکل جایزه ای به مبلغ ۱۲۰۰۰فرانک برای کسی که بتواند این مشکل را حل کند تعیین کرد. این جایزه تشویقی بود تا محققین مختلف برای حل این مشکل روی آورند. اما اکثراً این فعالیت ها نتیجه ی رضایت بخشی دربر نداشت. تا این که در سال ۱۷۹۸ قناد فرانسوی به نام نیکلاس آپرت که امروز به نام پدر کنسرو سازی معروف است، با ابداع روش مناسبی، مشکل را حل کرد و موفق به دریافت جایزه گردید. وی دریافت که اگر مواد غذایی را در داخل قوطی سر بسته حرارت بدهند و پس از آن هوا به داخل ظرف نفوذ نکند زمان ماندگاری غذا به نحو چشمگیری افزایش می یابد.
با ابداع این روش، مشکل نگهداری طولانی مدت مواد غذایی حل شده بود ولی علت این مسئله هنوز نامعلوم بود که موضوع تحقیق دانشمندان را به خود اختصاص داد. گیلوساک فیزیک دان معروف فرانسوی پس از انجام آزمایشات مختلف به این نتیجه رسید که محصولات گیاهی و جانوری در اثر تماس با اکسیژن هوا در معرض فساد قرار می گیرند ولی با قرار دادن این محصولات در داخل قوطی های دربندی شده می توان از این امر جلوگیری به عمل آورد. وی در گازهای موجود در داخل کنسروهای تولید شده توسط آپرت اکسیژنی نیافت و با استفاده از این موضوع از نظریه خود دفاع کرد و چنین نظر داد: آتش، عمل مخمرها را عقیم و یا لااقل خنثی می کند، وجود این مواد در طبیعت مواد متشکله حیوانی و گیاهی را تغییر داده و آنها را فاسد می کند. خود آپرت نیز با بررسی های متعددی که انجام داد به نقش دما در از بین بردن مخمرها اشاره کرد و اظهار داشت که اگرچه عملیات حرارتی نمی تواند تمایل محصولات غذایی به فاسد شدن را برای همیشه از بین ببرد ولی می تواند تا مدت مدیدی از فساد آنها جلوگیری به عمل آورد. آپرت در سال ۱۸۱۰ نتیجه تحقیقات خود را در کتابی به نام “LART de conserve” منتشر کرد که کلیات آن در ۴ماده ذیل خلاصه شده بود:
۱-   تمیز کردن و گذاشتن مواد غذایی که قصد کنسرو کردن آنها را داریم در داخل ظروف شیشه ای
۲-   درب بندی دقیق این ظروف به وسیله ی چوب پنبه
۳-   قرار دادن این ظروف در داخل آب جوش به مدت های مختلف بسته به نوع ماده غذایی
۴-   بیرون آوردن ظروف و سرد کردن آنها
اما به علت اینکه ظروف شیشه ای شکننده بودند به تدریج جای خود را به ظروف لعابی داد و پس از، پاتنت( امتیاز انحصاری) استفاده از قوطی های فلزی در سال ۱۸۱۰ به وسیله ی پیتر دورانت کسب گردید.
۱-۲ اساس کنسرواسیون به وسیله ی حرارت
مهم ترین عوامل فساد مواد غذایی عبارتند از:
۱-   میکرو ارگانیسم ها که منجر به فساد میکروبی می شوند.
۲-   اکسیژن هوا که منجر به فساد شیمیایی می شود.
۳-   آنزیم ها که منجر به فساد بیوشیمیایی می شوند.
۴-   عوامل فیزیکی و صدمات فیزیکی.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه , ,
:: برچسب‌ها: دانلود کارآموزی کارخانه کنسرو راتان دزفول ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 آذر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود گزارش کارآموزی اسانس گیری

فهرست مطالب
مقدمه
فصل اول
معرفی سه گیاه
اوکالیپتوس
اکلیل
بابونه
انواع بابونه
اوکالیپتوس
موطن اصلی اوکالیپتوس
مشخصات کلی
ترکیبات شیمیایی
روغنهای فرار
روغنهای داروئی
روغنهای صنعتی
روغنهای معطر
خواص – کاربرد اوکالیپتوس
در هند
کاریونه و کیمون
مقدار و طرز مصرف
الکیل کوهی، رزماری
مقدمه
مشخصات کلی
ترکیبهای شیمیایی
شرح ترکیبهای شیمیایی عمده در گونه Rosmarinus officinalis
پیپرتین (۱-P-menthen-3-one)
سینئول (۱,۸-Cineol)
لینالول (Linalool)
آلفاپنین (a-pinene)
روش استخراج
نتایج
a-Pinene,piperitone
بحث
خواص درمانی
طرز و مقدار مصرف
بابونه
مقدمه
مشخصات کلی
اجزاء شیمیایی
آزولن ها
خواص درمانی آزولن
کاربرد آزولن ها در لوازم آرایشی
روش استخراج
نتایج
درصد ترکیبهای اسانس به روش تقطیر با آب
بحث
خواص و کاربرد
عوارض
انواع بابونه
بابونه کبیر
مشخصات
ترکیبات شیمیایی
خواص – کاربرد
مطالعات جدید علمی دانشمندان در مراکز تحقیقاتی جهان بر روی گیاه بابونه کبیر
بابونه کبیر به عنوان عامل کاهش فشار خون
بابونه کبیر به عنوان عامل موثر در رفع اختلالات هاضمه
بابونه کبیر به عنوان عامل موثر در رفع ناراحتی های زنانه
مقدار مصرف
بابونه رسمی
مشخصات
ترکیبات شیمیایی
خواص – کاربرد
بابونه وحشی
مشخصات
سایر تحقیقات علمی جدیدی که محققان در مراکز تحقیقاتی جهان درباره خواص درمانی بابونه انجام داده اند
بابونه برای التیام زخمها
بابونه برای رفع اختلالات هاضمه
بابونه برای معاجله اولسرها
بابونه از نظر تامین سلامتی زنان
بابونه به عنوان مسکن و آرام بخش
آثار بابونه در بیماری آرتروز و دردهای مفاصل
اثر بابونه برای پیش گیری از عفونتها
آثار بابونه در سیستم دفاعی بدن
مقدار مصرف بابونه
بحثی درباره فاکتورهای ایمنی در مصرف بابونه
بابونه رومی
مشخصات
ترکیبات شیمیایی
خواص – کاربرد
روش تهیه گرد بابونه رومی
عرق گل بابونه
دم کرده بابونه رومی
عصاره بابونه
شربت بابونه
مالیدنی برای درد مفاصل
بابونه زرد
مشخصات
خواص – کاربرد
فصل دوم
اسانس
اسانسگیری
اسانسها
تقطیر
تقطیر ساده
مصارف طبی و اقتصادی اسانسها
شیمی اسانسها
آشنایی با انواع مبردها
روش تقطیر با آب
دستگاه کلونجر دارونامه بریتانیا
دستگاه کلونجر انجمن شیمی تجزیه
دستگاه کلونجر، روش جایمند – رضایی
دستگاه کلونجر طرح میکوئل
تقطیر با بخار
تقطیر با آب و بخار
سوکسله Hot continous Emtraction
اشکالات روش سوکسله
اسپکتروفوتومتر
منبع تابش (radition source)
تکفام کننده یا تک رنگساز (monochromator)
سلها یا کیوتها
آشکارساز (detector)
آیینه ها و عدسیها
طرز استفاده از دستگاههای اسپکتروفوتومتر
بازیافت کلروفرم توسط دستگاه waterBatch یا Rotavapor
نکات
کارهایی که در این دوره انجام گرفت
کاربرد اسانس
کاربرد اسانسها در پزشکی و صنایع مختلف
عوارض جانبی
فساد و نگهداری از اسانسها
منابع

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی اسانس گیری ,
:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 آذر 1392 | نظرات ()