تبلیغات در اینترنت فهرست از تجارب سنتی تا تجارب الکترونیک از تبلیغات به برند از ایده به واقعیت برند در اینترنت: از تجربه برند تا تجربه وب سایت از برنامه ریزی استراتژیک تا پیاده سازی فنی فاکورهای موفقیت یک برند چیست؟ چه سایتی از نظر تبلیغاتی موفق است؟ صاحب فنی آگهی ها از نظر فنی چگونه می توانند باشند؟ معایب و محاسن تبلیغ بر روی اینترنت نسبت به سایر رسانه ها چیست؟ طراحی وب سایت Web Designing مزایای تبلیغات در اینترنت امکانات بخش طراحی سرویس تبلیغات متنی چیست؟ طراحی وب سایت فصل چهارم تبلیغات،اصطلاحات، واژه ها و اخبار پرده برداری از بزرگترین بیلبورد انگلیس تبلیغات ۴۸ میلیون دلاری در کالیفرنیا کاهش حمایت آگهی دهندگان از ماتریکس ۳ داکترونیکس در فهرست فوربس رشد درآمد مجلات در سال ۲۰۰۲ اعتراض حامیان حقوق حیوانات به آگهی فورد منابع و مآخذ برای یکبار به سایتتان می آیند و می روند چون شما آنجایی نبوده اید که آنها به دنبالش می گشتند[۱]. - ابزارهای تبلیغاتی / ترویجی اینترنت چه حرفی برای گفتن در دنیای کلاسیک دارند؟ ابزارهای تبلیغاتی / ترویجی اینترنت چه حرفی برای گفتن در دنیای تجارت کلاسیک دارند؟آنچه در اینجا خواهید خواند، مصاحبه ای است که در پاییز ۱۳۸۲ (سپتامبر ۲۰۰۳) انجام پذیرفته و در شماره ۳۲ ماهنامه علمی – تخصصی انجمن روابط عمومی مهر و آبان ۱۳۸۳ منتشر شده است. هر چند سطح گفتگو در این مصاحبه از مقالاتی که معمولا در “نگاه حرفه ای ” منتشر می شود “عمومی” تر است، ولی نگاه آن به “تصویر بزرگتری” که تجارب الکترونیک در دل آن قرار دارد می تواند جالب توجه باشد. دو طرف این مصاحبه تلاش زیادی کردند تا مسایل به ساده ترین و قابل فهم ترین وجه ممکن برای عموم متخصصینی که لزوماً چیزی از آی.تی نمی دانند تشریح شود. کاری در انتهای کار روشن شد بسیار دشوارتر از آن چیزیست که به نظر می آید.
نحوه کار برنامه های کاربردی وبفهرست مطالب نحوه کار برنامه های کاربردی وب معماری برنامه کاربردی URL های عمل مؤلفه پردازش درخواست بک تراک کش ایجاد پروژه ها انتخاب یک قالب ایجاد یک پروژه برنامه وب فایل ها و گروه های پروژه کلاس ها کلاس های پیش فرض در پروژهwebobject مؤلفه های وب منابع(Resources) منابع سرور وب چارچوب ها یک برنامه وب این چارچوب ها مقصد ها ساخت برنامه شما نصب برنامه کاربردی شما خلق مؤلفه های وب مؤلفه Main فایل های Java فایل های WOD و HTML لیست یک – نمونه فایل HTML لیست فایل WOD چگونگی عملکرد عناصر پویا حفظ و نگهداری وضعیت افزودن متغیرها به مؤلفه شما افزودن عناصر پویا به مؤلفه خود افزودن متدها به مؤلفه افزودن منطق بر متدها چگونگی عملکرد حفظ وضعیت استفاده از برنامه و شیء های Session برنامه کاربردی Session نحوه کار برنامه های کاربردی وب برنامه های کاربردی وب دسترسی پویای وب پیج های مبتنی برHTML از طریق یک مرورگر وب را ایجاد می کند. از آنجا که برنامه های کاربردیWeb Dbject شیء گرا بوده و به زبان جاوا نوشته می شود، برنامه کاربردی شماWeb page هایی را با ایجاد نمونه های شی ها به نام مؤلفه های وب به وجود می آورد. مؤلفه وب ترکیبی از زیرمجموعه هایWocomponent و قالبHTML جاوا است. مؤلفه های وب همه مؤلفه ها و عناصر استانداردHTML شامل انیمیشنFlash، فیلم های Quichtime ، برنامه هایJava script و اپلت های جاوا را در برمی گیرد. مؤلفه های وب همچنین از کاسکاد ورقه های تعاریف(CSS) پشتیبانی می کند. با افزودن عناصر خاصWebObject با همت هایHTML – به نام عناصر پویا- به مؤلفههای وب خود، محتوای پویا را به وب پیج های خود اضافه کنید. برخی عناصر پویا فاقد همت های HTML بوده و صرفاً در کنترل ایجاد محتوا به کار می رود. به عنوان مثال، محتوایی که شرطی یا تکراری است. هنگام پاسخ دهی به درخواست های مرورگر کلانیت، محتواهای پویا به HTMLایستا ترجمه و تبدیل می شود. می توانید در ساخت مؤلفه های وب یا ازWebObject Builder یاDirect to Web استفاده کنید. WebObject Builderیک ابزار گرافیکی در خلق مؤلفه های وب بوده و عناصر پویا را به متغیرها و متدهای برنامه کاربردی شما محدود می کند. Direct to Web یک ابزار ساخت سریع نمونه بوده که برنامه کاربردی در حال کار وب را از مدل E0 ارائه شده خلق می کند. برای تغییر محتوای مؤلفه های Direct to WebازWeb Assistant استفاده نمایید. همچنین می توانید صفحات را فریز کنید- مؤلفه های وب را خلق کرده و به پروژه خود اضافه کنید- و آنها را با استفاده ازWeb Object Builder اصلاح نمایید. باید قبل از معمول سازی برنامه کاربردی وب خود، درک بنیادینی از معماری یک برنامه کاربردی داشته باشید. این قسمت معماری برنامه های کاربردی وب را تشریح کرده و چگونگی کار عناصر پویا را در زمینه حلقه درخواست- پاسخ برنامه کاربردی را توضیح می دهد. هنگام پردازش یک درخواست و ایجاد صفحه پاسخ، شرح خلاصه ای از ترتیب متدها استنتاج می شود. این قسمت همچنین چگونگی کاربک تراک (پیمایش معکوس)Web Object ها را توضیح می دهد.
این سند چگونگی استفاده از ابزارهای مختلف Web Object را توضیح نمی دهد. در مورد مراحل استنتاجی در خلق قالب ها و ساخت عناصر پویا، راهنمای کاربرWeb Object Boilder را مطالعه کنید. در مورد چگونگی استفاده ازWeb Objects Direct to web Guid ,Direct to web (هدایت شیء های وب به راهنمای وب) را مطالعه نمایید.
شبکه مبدلهای حرارتی فهرست مطالب چکیده پیشینة اصلاح مبدلهای حرارتی روش تحلیل Pinch: روش برنامهریزی ریاضی فصل اول هدف هدف در اصلاح (retrofit) شبکههای مبدلهای حرارتی چیست؟ اصلاح شبکه بوسیله بازبینی مستقیم ساختمان آن اصلاح شبکه بصورت یک طرح جدید (اصلاح کامپیوتری) فصل دوم ۲-۱) اصلاح شبکه با استفاده از تکنولوژی Pinch هدفیابی در متد pinch برای بهبود شبکه مبدل حرارتی فلسفه هدفیابی روش هدفیابی منحنی سرمایهگذاری بر حسب ذخیرهسازی انرژی (Saving- investment plot) فصل سوم ابزار طراحی بررسی مبدلهای عبوری از PINCH منحنی نیروی محرکه (DRIVING FORCE PLOT) تحلیل مسئله باقیمانده (REMAINING PROBLEM ANALYSIS) انرژی باقی مانده سطح حرارتی باقیمانده باقیمانده تغییر موقعیت مبدلها (EXCHANGER SHIFTING) نتیجهگیری طراحی روش طراحی تحلیل مبدلهای موجود تصحیح مبدلهای نامناسب جایگذاری مبدلهای جدید اعمال تغییرات ممکن در طرح اعمال محدودیتهای فرآیند در روش طراحی فصل چهارم روش جدید هدفیابی ساختاری بر اساس تحلیل مسیری مقدمه تحلیل مسیری: اساس هدفیابی ساختاری فصل پنجم حل مسائل بهبود شبکههای مبدلهای حرارتی با روشهای بهینهسازی ریاضی مقدمه روش مرکب برای retrofit شبکههای مبدلهای حرارتی خلاصه استراتژی بهبود دادن بهینهسازی ترکیبی فرمولاسیون غیرخطی مدل SYNHEAT فهرست منابع لاتین چکیده:
با توجه به اینکه در صنعت از جمله صنایع پالایش و پتروشیمی مبدل حرارتی وجود دارند که از لحاظ مصرف انرژی بهینه نمیباشند و از لحاظ اقتصادی مناسب نیستند و از طرفی ممکن است بعد از مدتی مشکلاتی از نظر عملیاتی نیز در فرآیند ایجاد نمایند. دانشمندان به فکر اصلاح (Retrofit) شبکه مبدلهای حرارتی افتادند بطوری که هدفشان کاهش مصرف انرژی و طبعاً کاهش هزینههای عملیاتی بوده است بنابراین متدهای گوناگونی را ارائه دادهاند که از جمله این متدها میتوان به متدهای ریاضی و تحلیلی اشاره نمود ما در این سمینار روش تحلیلی را انتخاب نموده و به بیان متد Pinch برای Retrofit شبکههای مبدل حرارتی که توسط Linnhoff پایهگذاری شده است پرداختهایم در ابتدای امر هدف در اصلاح شبکههای مبدل حرارتی را توضیح داده گفته شده که چگونه بایستی امر هدف یابی را انجام داده سپس این سئوال مطرح گردید که چگونه بایستی از عهدة پروژههای بهبود (Retrofit) برآمد. که سه روش ۱- اصلاح شبکه بوسیله بازبینی مستقیم ساختمان آن. ۲- اصلاح شبکه به صورت یک طرح جدید (جستجوی کامپیوتری). ۳- اصلاح با استفاده از تکنولوژی Pinch مطرح و به توضیح آنها پرداخته ولی از میان سه روش فوق متد اصلاح با استفاده از تکنولوژی Pinch بحث اصلی این سمینار را تشکیل میدهد. در توضیح متد Pinch ابتدا هدفیابی در فنآوری Pinch مورد بررسی قرار گرفته بطوری که پروژه را در یک محدود سرمایهگذاری مشخص به سمت زمان برگشت قابل قبولی هدایت نماید. سپس فلسفه هدفیابی شرح داده شده است و در فلسفه هدفیابی گفته شده که در اولین گام میبایستی وضعیت شبکه موجود را نسبت به شرایط بهینه مشخص نمائیم که بهترین ابزار برای این کار استفاده از منحنی سطح حرارتی برحسب انرژی میباشد سپس به تفضیل به بیان روش هدفیابی پرداختهایم و بعد از بیان مسئله هدفیابی در فصل سوم ابزار طراحی را معرفی نموده و گفته شد که طراحی شبکه در پروژههای Retrofit بسیار مشکلتر از طراحی ابتدائی است زیرا یکسری مبدل قبلاً نصب شدهاند و در کل، طرح توسط ساختمان شبکه موجود محدود شده است و تغییر موقعیت مبدلها مستلزم صرف هزینه میباشد.
قسمت اول فنآوری اطلاعات (IT) مقدمه تکنولوژی (فنآوری) پژوهش وود وارد نوع طبقهبندی نکاتی از قبیل تولید تک محصولی و دستههای کوچک تولید انبوه و دستههای بزرگ فرایند تولید مستمر پژوهش، درک پیوو و گروه آستن مطالعات جیمز تامپسون فنآوری پیوسته مستمر فنآوری واسطهای فنآوری متمرکز (فشرده) تعریف فنآوری اطلاعات تاریخچه فنآوری اطلاعات الف) رایانههای نسل اول ب) رایانه نسل دوم پ) رایانههای نسل سوم ج) رایانههای نسل چهارم مولفههای فنآوری اطلاعات معرفی چند نمونه از فنآوریهای اطلاعاتی پست صدا پاسخگویی تلفنی اعلام پیام پست الکترونیک نظامهای کنفرانس رایانهای تابلو اعلانات الکترونیکی کنفرانس از راه دور به صورت سمعی و بصری شبکههای مجتمع اینترانت منابع حاصل از اینترانت کاربرد فنآوری اطلاعات در سازمانها کاربرد عملیاتی کاربرد اطلاعاتی ناخشنودی از فنآوری اطلاعات در سازمان خشنودی از فنآوری اطلاعات در سازمان بیمارستان کینگستون سیستم اطلاعاتچیست؟ سیستمهای اطلاعاتی در سازمان سیستم اطلاعات مدیریت(MIS) سیستم پشتیبانی تصمیمگیری (DSS) سیستمهای پشتیبانی تصمیمگیری با بازده قوی گزارش دهی برنامه تحلیل کوتاه مدت مولدهای سیستم پشتیبانی تصمیمگیری خصوصیات سیستمهای پشتیبانی تصمیمگیری ـ عوامل مهم در موفقیت سیستم پشتیبانی تصمیمگیری معماری سیستم پشتیبانی تصمیمگیری سیستم اطلاعاتی مدیران عالی (ESS) سیستم اتوماسیون اداری (OAS) سیستم اطلاعاتی عملیاتی TPS طراحی زمان واقعی(on – line) طراحی برنامهای یا دستهای (Bath) سیستمهای کارهای دانشبر KWS سیستم اطلاعات مدیریت منابع انسانی مزایای فنآوری اطلاعات محدودیتهای فنآوری اطلاعات قسمت دوم سازمان و ساختار سازمانی مقدمه: «چرایی مطالعه سازمان» سازمان نگاهی به تعاریف سازمان سازمان از نظر «Pfiffner & sherwood» نهاد اجتماعی فلسفه وجودی هر سازمان به خاطر تامین هدف خاص است سیستمی با ساختار آگاهانه مرزهای مشخص تعریف ساختار سازمانی سازماندهی (Organizing) مبانی سازماندهی ۱- سازماندهی بر مبنای وظیفه یا هدف ۲- سازماندهی مبتنی بر نوع تولید یا عملیات (محصول) ۳- سازمان بر مبنای منطقه عملیاتی (جغرافیایی) ۴- سازماندهی بر مبنای زمان ۵- سازماندهی بر مبنای ارباب رجوع (مشتری) ۶- سازمان مبتنی بر بازار نقاط قوت و ضعف خلاصه و جمعبندی از معرفی چند ساختار متداول سازمانی الگوهای جدید ساخت سازمانی ۱- سازمان ماتریسی یا خزانهای (Matrix organization) نقاط قوت و ضعف ساختار ماتریس الف) نقاط قوت ب) نقاط ضعف ۲- سازماندهی بر مبنای پروژه ۳- ساختار سازمانی، ماژولار (پیمانهای یا پارندی) ۴- سازماندهی بر مبنای ساخت آزاد یا ادهوکراسی برخی از ویژگیهای مهم ادهوکراسی معایب ادهوکراسی ابعاد طرح سازمان ابعاد ساختاری رسمیت فنون رسمی سازی گزینش انتظارات از نقش قوانین، رویهها و خط مشیها پیچیدگی تفکیک افقی تخصصگرایی تفکیک عمودی تفکیک فضایی تمرکز ارتباط تمرکز، پیچیدگی و رسمیت تمرکز و رسمیت نسبتهای پرسنلی ابعاد محتوایی اندازه تکنولوژی محیط رابطه محیط و ساختار استراتژی فرهنگ سازمانی فرهنگ چه میکند؟ قسمت سوم پیشینه تحقیق پیشینه تحقیق تحقیقات خارج از کشور بررسی و پژوهش اسمیت بررسی و پژوهش ویگاند تحقیق فیفرولبلباسی بررسی و پژوهش برن تحقیقات تریست و بمفورد تحقیقات انجام شده در ایران خلاصه و نتیجه گیری از فصل دوم فصل دوم شامل سه قسمت بود قسمت چهارم ساختار و تشکیلات شرکت سهامی بیمه ایران ، خلاصهای از وضعیت عمومی مجتمعها و شعب بیمهای شرکت سهامی بیمه ایران در شهرتهران بیمه چیست؟ نگاهی به بیمه ایران ساختار تشکیلاتی بیمه ایران معرفی مجتمعها و شعب بیمهای شرکت سهامی بیمه ایران در شهر تهران مکانیزاسیون بیمه ایران الف) طراحی و بهبود سیستمهای موجود ب) پشتیبانی فنی ج) عملکرد شبکه د: ایجاد سیستمهای جدید شامل قسمت اول: فنآوری اطلاعات (IT) مقدمه: اطلاعات همانند خونی است که در کالبد سازمان جریان مییابد و به آن حیات میبخشد، اطلاعات میتواند فرایند تصمیمگیری را در مورد ساختار، تکنولوژی و نوآوری تغذیه نماید، و همچنین اطلاعات همانند یک رگ حیاتی است که سازمان را به عرضه کنندگان مواد اولیه و مشتریان متصل میسازد، توسعه فنآوری اطلاعات مانند کامپیوترها و وسایل ارتباط الکترونیکی ماهیت بسیاری از کارهای دفتری را دگرگون کردهاند، شبکههای کار در خانه و خودکار شدن، امکان محدود کردن بعضی بخشها و کاهش تعداد کارکنان سازمان را فراهم آوردهاند. از این پدیدهها (فنآوری اطلاعات) ممکن است چنین استنباط شود که سازمانهای بزرگ کوچکتر میشوند و گرایش بسوی انواع انعطافپذیرتر و کوچکتر سازمان نیرومندتر میشود. فنآوری اطلاعات همچنین میتواند منجر به تغییرات نسبتاً وسیعی در سطح بینالمللی باشد. زیرا این فنآوریهای اطلاعاتی و کامپیوترها میتوانند تاثیر شدیدی بر عملکردهای اقتصادی و اجتماعی و مناسبات جهانی داشته باشند. هم در پیشبینیهای خوشبینانه از نظر ابعاد مثبت تاثیرات فنآوری اطلاعات بر شیوههای زندگی و هم در بدبینیهای موجود نسبت به تاثیرات مخرب آن عناصری از واقعیت نهفته است، به هر تقدیر، بر بازار کار و شیوه زندگی تاثیر خواهد نهاد. در حال حاضر فنآوری اطلاعات مهمترین مسالهای نیست که یک کشور بخصوص با آن روبرو باشد بلکه تجلی آن بعنوان سریعالتغیرترین عامل اقتصاد بسیاری از کشورها، مسالهساز است. این فنآوری به سرعت در حال بهسازی و ارتقاست و هزینهها با سرعت قابل توجه کاهش مییابند. دامنه کاربرد آن بسیار وسیع است و در غالب صنایع تاثیرات آن بر قیمت تمام شده محصول از نظر سهم هزینههای مربوط به نیروی انسانی از اهمیت بسیار برخوردار است.
فهرست مقدمه برای شروع به چه چیزی نیاز است؟ Microsoft Internet Information Server استفاده از ASP بدون بکارگیری IIS یا PWS ASP چیست؟ چگونه میتوان یک فایل ASP را روی کامپیوتر شخصی اجرا کرد؟ نحوه نصب PWS و اجرای فایلهای ASP روی Win 98 NT Server 4.0 چیست؟ نیازهای سختافزاری نرمافزارها و ابزارهای لازم فصل اول مروری بر ASP آشنایی با مدل Client – server فرق بین ASP با تکنولوژی Client – side scripting قابلیتهای ASP استقلال از مرورگر استفاده از زبان دستورالعملنویسی دسترسی آسان و سریع به انواع بانکهای اطلاعاتی ایجاد صفحات ASP Delimiter نوشتن کدهای ASP بدون استفاده از <%… %> استفاده از دستور دهندههای ASP کلمات کلیدی که در Processing directive استفاده میشوند
کار کردن با زبانهای اسکریپت
استفاده از VB و JS روی سرویس دهنده فرمانهای VBScript فرمانهای Jscript استفاده از متغیرها و ثابتها اعلان متغیرها در VBScript دامنة متغیرها تعیین دامنه متغیرها استفاده از ثابتها نوشتن رویهها صدا زدن رویهها استفاده از کامپونتها و اشیاء نمونهسازی کامپونتها آزاد کردن حافظه از کامپونتها Ad Rotator استفاده از ASP برای ساختن اشیاء (Object) صدا زدن یک متد شیء هماهنگ کردن خاصیتهای یک شیء (Object) استفاده از کلکسیونها (Collection) چرا آبجکتها میتوانند در صفحههایی که می نویسید مفید باشند؟ Cookies کوکیها دارای دو دسته دستور میباشند. هماهنگ کردن دامنة اشیاء دادن دامنه سیشن (Session) به یک شیء دامهای متغیرهای Session دادن دامنه کاربردی به یک شیء فصل دوم شیها در ASP Application object Request object Clientcertificate Cookies Session object Time Out Response object Cookies End Flash Redirect Write Server object Script time out Createobject Prog ID Mappath فصل سوم نوشتن اسکریپتهای ساده فرستادن کاربر به صفحه دیگر فرستادن نوع فایلها بافر کردن صفحات ASP تجزیه و تحلیل Chaching صفحات ASP فرستادن فایلها به سرور دریافت اطلاعات از کاربر پردازش فرمهای ورودی با Asp تفاوت بین GET و Post تعیین درستی فرم ورودی اشکالزدائی کنترل دقیق خطاهای ASP استفاده از آبجکت Err استفاده از آبجکت ASP Error استفاده از بانکهای اطلاعاتی ایجاد یک ODBC مراحل پیکربندی یک SQL Server Dat base file DSN اتصال به یک پایگاه داده اجرای درخواست با شیء اتصال استفاده از شیء Recordset برای دستکاری نتایج اصلاح یک Recordset گسترش درخواستها با شیء Command ترکیب فرمهای HTMI و پایگاه داده
مقدمه
امروزه وب به عنوان یک واقعیت انکارناپذیر سایه خود را در تمامی زندگی اجتماعی، اقتصادی و بشریت انداخته و دارای رشد بسیار سریع در زمینه بکارگیری تکنولوژیهای جدید است. همزمان با این رشد اعجازگونه وب سایتها از حالت اولیه خود که کوچک و عمدتا ایستا بودند خارج شده و به سمت حجیم شدن و پویایی حرکت کردند. امروزه روی یک وب سایت نرمافزارهای متعددی اجرا میشوند تا پاسخ وی نیاز کاربران خود بوده و در این دنیای رقابت، دلیلی برای بودن خود داشته باشند. در این مسیر تکنولوژیهای متعددی نظیر تکنولوژی Dynamic Scripting مانند ASP بوجود آمد تا طراحان را جهت طراحی یک وب سایت پویا یاری کند. استفاده از مزایای کلاسهای Vb script، استفاده از متدها و نمونههایی از این تدابیر جهت طراحی صفحات ASP ماجولار با قابلیت استفاده مجدد Reusable است. شرکت ماکروسافت در سال ۱۹۹۶ تکنولوژی (Active Server page) را معرفی نمود. تکنولوژی فوق اولین بار به همراه سرویس دهندة اطلاعاتی اینترنت (IIS: Internet Information server) نسخة ۳٫۰ ارائه شد. با بکارگیری تکنولوژی فوق امکان طراحی و پیادهسازی نرمافزارهای بزرگ و بانکهای اطلاعاتی به همراه صفحات وب فراهم شد، هسته اولیه ASP زبان Vbscript است. صفحات ASP همراه کدهای نوشته شده توسط زبان فوق ایجاد میشود. Vbscript به عنوان زبان استاندارد برای پیادهسازی صفحات ASP در نظر گرفته شده است. بنا به اظهارات شرکت مایکروسافت در ماه مه سال ۲۰۰۰، قریب به ۸۰۰۰۰۰ نفر در این زمینه فعالیت داشتند و به طراحی صفحات وب با بهرهگیری از تکنولوژی فوق مشغول بودند. آمار فوق نشان دهنده سرعت رشد تصاعدی و استقبال عموم از تکنولوژی فوق در سطح جهان دارد. قریب به ۵۰۰ شرکت کامپیوتری در سطح جهان بصورت کاملا تخصصی صرفا به تولید قطعات و اجزای متفاوت بصورت گیتهای آماده نرمافزاری به کمک ASP فعالیت داشته و محصولات آنها در وب سایتهای متعدد عرضه میشود.
دانلود پروژه مخابرات و پشتیبانی خطوط تلفن همراه GPRS
مخابرات و پشتیبانی خطوط تلفن همراه GPRS
فهرست فصل اول نظریة سلولی تعریف انواع سلول ماکروسلها میکروسل ها میکروسل بیرونی میکروسل درونی سلول چتری نمونه هایی از سلول چتری ناحیه ی تحت سرویس شبکه ی موبایل عمومی ناحیه ی تحت سرویس Gsm روشهای دست یابی چند گانه به سیگنال FDMA TDMA CDMA فصل دوم سیستم GSM مقدمه تجزیه و تحلیل معماری GSM الف : ترمینال دستی ب ـ ترمینال قابل حمل ج ـ ترمینال قابل نصب روی خودرو SIM Pluging PIN PUK سیستم ایستگاه پایه : base station BTS انجام امور مشترکین ساختار یک BTS مدیریت شبکه رادیویی مدیریت ایستگاههای گیرنده ـ فرستنده مدیریت شبکه انتقال مرکز سویچینگ سرویسهای موبایل : ( MSC) Gateway ثبت کننده موقعیت اصلی ( HLR ) ثبت کننده موقعیت محلی ( VLR ) TMSI مرکز عملیاتی و نگهداری ( OMC ) مرکز صدور مجوز ( تشخیص هویت ) (AUC ) رجیستر شناسه تجهیزات ( EIR ) امکانات نرم افزاری OSS الف : مدیریت ساختاری ب ـ مدیریت خطا ج ـ مدیریت اجرایی باندهای فرکانسی در GSM کانال رادیویی Duplex Distance جداسازی کانال مدولاسیون انتقال مراحل برقراری ارتباط در GSM ارتباط MS طریقه تماس با یک MS Handover : سلسله مراتب ایجاد یک تماس در شبکه GSM Mobile call originaton encryption , authentication Inter – Msc Hand off ۱ ـ سخت ۲ ـ به هم پیوسته ۳ ـ نرم الف : INTRA – BSS ب ـ inter – bss ج ـ inter – msc امنیت در شبکه GSM فصل سوم مقدمه روند کار طراحی سل پراکندگی جمعیت محاسبه ظرفیت ترافیکی در هر سل حداکثر تعداد مکالمات ممکن در ساعت جدول ارلانگ واگذاری فرکانس و کانالهای منطقی Frequendy And Lgical Channel Allocation نسبت کاربر به تداخل هم کانال و کانال مجاور : C/I , C/A نسبت کاریز به تداخل هم کانال : Carrier To Interference Ratio C/I نسبت کاریر به تداخل کانال مجاور : Carrier To Adgacent Ratio نسبت کاریر به تداخل کانال مجاور الگوی استفاده مجدد از فرکانس : Freqrency Re – use Pattern فصل چهارم ارتباط بی سیم انتقال سیگنالهای آنالوگ و دیجیتال ۱ ـ نرمال NB) ) 2 ـ تصحیح فرکانسی ۳ ـ هم زمانی ۴ ـ کانال دسترسی ۵ ـ ساختگی کانال در GSM کانال تصحیح کننده فرکانس ( FCCH) کانال مشترک cccH الف ـ کانال فراخوانی PCH ب ـ کانال دسترسی تصادفی ج ـ کانال اجازه دسترسی ( Agch ) کانال کنترل اختصاصی : ( DCCH) الف : کانال اختصاصی مستقل ( SDCCH) ب ـ کانال اختصاصی وابسته کند ( SSCCH ) ج ـ کانال اختصاصی تصحیح فرکانسی ( FACCH) مشکلات انتقال عناصر اصلی مسیر رادیویی عناصر و پارامترهای مسیر رادیویی مدلهای اصلی انتشار سیار انتشار در فضای آزاد باز تابش با حذف جزئی مدلهای دیگر انتشار انتشار در محیطهای واقعی مشکلات انتقال از دست رفتن مسیر Fading 1 ـ از نوع طولانی و طبیعی ۲ ـ از نوع چند مسیره تاخیر زمانی هم ترازی زمانی طرح هایی برای حل مشکلات انتقال WAVE CODER ( کد کننده موج ) vocoder اساس کد کننده هیبرید کدینگ کانال INTERLEAVING سطح دوم INTERLEAVING FREQUENCY HOPPING فصل پنجم general pachet radio service (GPRS) نیازهای عمده در زمان استاندارد شدن GPRS معماری GPRS (point – to – multipoint ) PTM ( point – to – point ) PTP ( gateway GPRS support node ) CGSN (serving GPRS support node ) SGSN مدهای ایستگاه موبایل packet data channel ( PDCH) نواحی مسیر یابی ( Rorting areas ) Home GSN ( HGSN ) پکت های سر چشمه از موبایل سرویسها پروتکلهای GPRS Net Wotk Service NS ساختار NS – PDU ساختار BSSP – PDU GPRS Tunnelling protocol GTP Logical link control layer protocol for GPRS LLC sub- Network Dependant convergence protocol SNDCP معماری پروتکل های GPRS مخابره دیتا در شبکه GPRS مسیر یابی بسته های دیتا بین تلفن همراه GPRS و مهمان ثابت مسیر یابی Mobile Originated Data مسیرم دهی MOBILE terminated data به شبکه GPRS خانگی مسیر یابی Mobile terminated data به شبکه ملاقات کننده GPRS نتیجه گیری
فصل اول :
نظریة سلولی
بر اساس این نظریه ناحیه ای که می خواهد تحت پوشش شبکة موبایل قرار گیرد به نواحی جغرافیایی کوچکتر با شعاع ۲ تا ۵۰ کیلومتر تقسیم می شود در هر سلول سیستم ها فرستنده گیرنده پوشش رادیویی سلول را به عهده دارند . و کانالهای رادیویی با دامنة مختلف فرکانس در آن به مشترکش سرویس می دهند . فرستنده هایی که در سلولهای مجاور هم هستند از کانالهای فرکانس جداگانه استفاده می کنند تا از تداخل فرکانس جلوگیری شود اگر انرژی آنتن فرستنده و ارتفاع آن مناسب باشد می توان از کانالهای فرکانس در فاصله متناسب و دورتر بیشتر به سلول مورد نظر دوباره استفاده کرد تا در اثر فاصله و افت سیگنال شکل داخل پیش نیاید . از طرفی برای اینکه بتوان بیشترین دفعات از فرکانسهای مجدد استفاده کرد دو سلول هم کانال باید دارای کمترین فاصلة کمتر باشند پس مجموع فاصله ۲ سلول هم کانال باید به گونه ای باشد که تداخل هم کانالی از یک آستانة بخار بیشتر شود . این آستانه ۱۸db انتخاب شده است . چنانچه سرامیک در ناحیة یکی از سلولها افزایش یابد می توان سلول مورد نظر را به ۲ یا چند سلول با توجه به نیاز ترافیکی تقسیم کرد را تا هر چه این تعداد بیشتر شود نیاز به زیر ساختهای بیشتری برای حمل کردن سیستم مطرح می گردد و هزینه بیشتر می شود در نتیجه پوشش سلولی نوعی فعالیت پویا و دینامیک محسوب می شو د که به گروهی از سلولهای مجاور که کلیة کانالهای سیستم را بر اساس ضوابط خاص به کار می برند و در تمام ناحیه تحت پوش تکرار می شوند کلاستر می گویند .
در طراحی سلول سلول ۶ ضلعی در نظر گرفته می شود زیرا اگر با فرض اینکه ۲ عدد BTS با آنتن های هم جهت داشته باشیم و برای هر مشترک دوایری به مرکز BTS ها در نظر بگیریم مجموعه نقاطی وجود دارند که قدرت سیگنال رسیده از دو BTS در آنجا یکسان است و با ادامة این کار به ۶ ضلعی منتظم می رسیم .
البته در دیتای واقعی به علت وجود پستی و بلندی و موقعیت جغرافیایی مناطق و همچنین وجود موانع طبیعی و مصنوعی فراوان ( کوهها و ساختمانها ) داشتن ۶ ضلعی های منتظم با ابعاد یکسان امکان پذیر نمی باشد . ماکزیمم شعاع سلولها ۳۵ کیلومتر می باشد .
کشف اُراکل i8: برنامهای که همه چیز را یکجا دارد هسته مرکزی اُراکل i8 برنامههای خدماتی مرکزی عبارتند از: راهاندازی اُراکل i8 راهاندازی بانک اطلاعاتی با Instance Manager قطع اجرای اُراکل i 8 قطع اجرای اُراکل i8 در Desktop قطع اجرای اُراکل i8 در یک کامپیوتر بزرگ یا شبکه انواع کارهایی که میتوانید با اُراکل i8 انجام دهید حفظ و نگهداری اطلاعات ماهیها (مثال آسان) حفظ و نگهداری اطلاعات فروشگاه حیوانات خانگی (مثال نسبتا دشوار) استفاده از توابع درونی اُراکل i8 تغییر فرمت تاریخ با تابع TO – CHAR ادغام ستونها با استفاده از تابع (II CONCATENATE) گروهبندی و خلاصهسازی دادهها تغییر دادهها تغییر دادهها با استفاده از فرمان UPDATE
کاربرد زیر پرسوجوها استفاده از پرسوجوهای وابسته درج سطرهای جدید درج یک سطر منفرد درج با زیر پرسوجو یا زیر پرسوجوی وابسته تعریف یک شیء آشنایی با شیءها انواع شیءها آشنایی با متدها
مرتبط کردن جداول رابطهای با شیءها کاربران اُراکل ایفای یک نقش چه نوع کاربرانی در اُراکل i8 وجود دارند؟ گزینههای امنیت: نقشها، کاربران و مجوزها گزینههای استاندارد اُراکل برای امنیت نقشها نیازهای دنیای واقعی را برآورده میکنند نقشها و حقوق دستیابی باSecurity Manager ایجاد یک نقش تخصیص پروفایلها به کاربران شیوه کنار هم قرار گرفتن لایهها به شرح ذیل است: ده ویژگی مفید اُراکل i8 کارتریج Con Text معماری کامپیوتر شبکه Web Assistant یک الگو برای صفحه وب (رنگ زمینه، رنگ متن، تیترها و غیره). Migration Assistant for Access Data Migration Assistant File Packager Database Configuration Assistant Net8 پیدا کردن و تصحیح رابطههای قطع شده فرهنگ لغات اعتبارسنجی، کلمه عبور (Authentication, Password) بلوک (Block) پیوند کارتزین (Cartesian Join) عبارت (Expression) فیلد (Field) نمونه (Instant) تبدیل ضمنی دادهها (Implicit data Conversion) جدول شیئی (Object table) لیترال (Literal) پرسوجو (Query) رکورد (Record) بانک اطلاعاتی رابطهای (Relational Database) بسته نرمافزاری (Package) جدول (Table) کاربر (User) نقش (Role) سطر (Row) ویو (View)
مقدمه
اُراکل (Or – a – cle): 1- شخصی (همچون یکی از کشیشهای یونان باستان) که یکی از خدایان از طریق وی سخن میگفته است. ۲- عبارت یا پاسخ مقتدرانه یا معقول. ۳- شکل در هم ریخته Carole. تعریف مذکور بیانگر همه چیز است، این طور نیست؟ صحبت از اُراکل i8 است. این همان بانک اطلاعاتی است که تمام بانکهای اطلاعاتی دیگر را مغلوب میکند. اُراکل یعنی عصاره تمام محصولات، بارزترین مدرک، بهترین بهترینها، چیزی که تمام حکمتها و پاسخها از آن جریان مییابد. و اگر کشیش یونانی خود را برای مشاوره داشتید، در آن صورت هیچ مشکلی برای پیدا کردن چگونگی استفاده از این مورد مشکلساز نداشتید. اُراکل i8 نه تنها یکی از بهترین نرمافزارهای بانک اطلاعاتی رابطهای است، بلکه یکی از پیچیدهترین آنها نیز میباشد. اُراکل i8 کارهای بسیار جالبی انجام میدهد، اما کارهای آسان نیز گاهی اوقات مشکلساز هستند. شاید اُراکل i8 را از طریق اینترنت خریده باشید. شاید از اُراکل i8 در کارهایتان استفاده میکنید. صرفنظر از اینکه چه عاملی باعث روی آوردنتان به اُراکل i8 شده است، میخواهم یک مطلب را در همین مرحله به طور واضح مطرح کنم. موتور بانک اطلاعاتی در اختیار دارید که حقیقتا پیچیده است و قابلیتهای بسیار زیادی دارد، اما اُراکل i8 فاقد زیباییهایی است که خریداران نرمافزار در عصر تکنولوژی “Plug and Play” خواهانند. اُراکل i8 به تنهایی همچون اکسس میکروسافت یا پارادکس نیست، یعنی برنامههایی که همه چیز را آماده و سهلالاستفاده به طور یکجا دارند. اُراکل i8 از نظر شمای ظاهری بسیار ساده است و ویژگیهای بسیار کمی برای گزارشگیری و آمادهسازی فرمها دارد. کشف اُراکل i8: برنامهای که همه چیز را یکجا دارد در دهه ۷۰ میلادی شخصی به نام لری الیسون[۱] نرمافزار بسیار بزرگی نوشت. برنامه اُراکل در یک کامپیوتر بزرگ[۲] اجرا میشد و اندازه آن به قدری بزرگ بود که تنها کامپیوترهای بسیار بزرگ، فضا برای آن داشتند.
فهرست چکیده مقدمه دیاگرامهای UML دیاگرامهای کلاس تعریف عناصر دیاگرامهای کلاس دیاگرامهای توالی عناصر دیاگرام توالی گراف کلاس نمایش دیاگرام کلاس به شکل گراف کلاس و قیود چندتایی قیود چندتایی قید کلی قید عدم وجود نمایش دیاگرامهای توالی توسط گرامرهای گرافگونه پیامهای بین دو شیء موجود: پیامهایی که یک شیء جدید را ایجاد میکنند: پیامهای که باعث از بین رفتن یک شیء میگردند آنالیز سازگاری بین ندیاگرامهای کلاس و توالی چک وجود چک آشکاری چک چندتایی الگوریتمهای چک سازگاری چک وجود و چک آشکاری الگروریتم چک چندتایی چک قانون با قیود کلی چک قوانین با قیود عدم وجود چکیده مقدمه بررسی معیار کامل بود و سازگاری دیاگرامهای حالت UML آنالیز ایستا حالتها و انتقالها گاردها انتقالهای ترکیبی آنالیز دسترسی تبدیل گراف قوانین قانون در روش Double Pushowt قوانین در روش Single Pushout قانون معکوس کاربرد قانون کاربرد شرایط گرامر گراف گونه مقدمه ای بر مفاهیم گرافهای نوع ویژگی گرافها مورفیزم چکیده: در مدلسازی شیئگرای نرم افزار با استفاده ازUML چهرههایی مختلف یک سیستم با استفاده از دیاگرامهای مختلف نمایش داده میشوند. ساختار پایدار سیستم از طریق دیاگرامهای کلاس واکنش بین قطعات مختلف مدل از طریق دیاگرامهای کنش مثل دیاگرامهای توالی و دیاگرانمهای همکاری نمایش داده میشود. بنابراین یک مدل کامل شامل چندین دیاگرام از انواع مختلف میباشد. بنابراین سازگاری بین دیاگرامهای مختلف از اهمیت بسیاری برخوردار است. در این مقاله آنالیز سازگاری بین دیاگرامهای گلاس و توالی با استفاده از گرافهای نوع ویژگی و تبدیلات آنها شرح داده شده است. اگر بخواهیم به طور صریح بگوییم دیاگرامهای کلاس به گرافهای نوع ویژگی که به آنها گرافهای کلاس میگوییم تبدیل میگردند.همچنین چندتاییها به قیودی تبدیل میگردند که به آنها قیود چندتایی میگوییم. دیاگرامهای توالی توسط یک گرامر گرافگونه نمایش داده میشوند که به آنها گرامرهای گرافگونه کنش میگویم. آنالیز سازگاری شامل موارد “ وجودی” ، “ آشکاری” و “ چند تایی” میگردد برای آنالیز سازگاری از تکنیکهای جبری موجود، برای گرامرهای گرافگونه استفاده شده است. ۱ـ مقدمه
برای ایجاد یک سیستم جدید واعمال تغییرات در یک سیستم موجود در ابتدا باید کارکرد آن سیستم تعیین گردد. درحقیقت ساختار ایستا و پویای سیستم باید کاملاً مشخص و مدلسازی گردد. بنابراین واجب است، عناصری برای نمایش ساختار داخلی، رفتار سیستم و کنش بین قطعات مختلف آن در نظر گرفته شوند. در صورتی که از یک متد شیئگرا استفاده کنیم، در آنصورت UML برای نمایش و مدلسازی سیستم و قطعات آن انتخاب مناسبی است. UML چند نوع مختلف دیاگرام را که هر کدام سیستم را از زاویهای خاص نمایش میدهند،. تعریف میکند. هر دیاگرام یا ساختار ایستای سیستم، یا رفتار داخلی آن و یا کنش بین قطعات مختلف را نمایش میدهد. بنابراین مدل کامل سیستم شامل چندین دیاگرام از انواع مختلف میباشد. علاوه براینکه دیاگرامها از نظر املایی باید درست باشد و همچنین هر یک به تنهای سازگار باشند، دیاگرامهایی که از یک نوع نیستند، نیز باید با هم سازگار باشند. برای آنالیز سازگاری دیاگرامهای کلاس و توالی از گرافهای نوع ویژگی و تبدیلات آنها استفاده شده است.
نرخه آیا باید مغرور باشیم ؟ شرح داده ها نرخهای ماهانه نرخهای جمع شونده جابجایی زمانها یا جابجایی میانگین نرخها نمودارهای حلقه ای تجزیة و تحلیل سود – هزینه تحلیل اثر خطر پذیری ردة بندی احتمال خطر ردةبندی شدت خطر تحلیل خطرات عملکردهای پایه ای و اولیه بررسی نظریه ها مدل علل سوانح ماموریت و اهداف همکاری اشتباه مدیریت نقص برنامه ایمنی هوایی نقص سیستم اشتباه ناظر اشتباه اپراتور ویژگیهای شخصی تکنیک های تحلیلی کلمة ً تجزیه و تحلیل ً یکی از آن کلمات متداول است که زیبا به نظر میآید، اما معانی گوناگونی دارد. شیوههای مختلف زیادی برای تجزیه و تحلیل ایمنی هوایی وجود دارد و تکنیکهای استاندارد بسیار کم برای این کار وجود دارند. برای اهدافمان، ما قصد داریم که ً تجزیه و تحلیل ً را به دو طریق متفاوت تعریف کنیم. اول، میخواهیم آن را به عنوان وسیلهای برای سازماندهی اطلاعات ارقای به منظفر اندازه گیری چیزی یا تعیین روشها بکار بریم. در مرحلة دوم، نگاهی به تکنیکهای تحلیلی خواهیم داشت که برای حل مشکلات یا تحلیل علتها کاربرد دارند. بیایید با ارقام شروع کنیم. نرخها : شما باید محاسبات نرخی ابتدایی و محدودیتهای آنها را بشناسید. شما جملههایی را شنیدهاید یا خواندهاید که به این معنا هستند و ً نرخ سوانح سازمان xxx درسال قبل این چنین و آنچنان بود ً. پس چه چیزی ؟ این نرخ از کجا آمده است؟ چه معنی میدهد؟ چه سودی دارد؟ سؤالات بالا، سؤالات مفیدی هستند
فهرست فصل اول: گذری بر تحولات پوستر در جهان و ایران ۱-۱- مقدمه پوستر ۱-۲ تاریخچه پوستردر جهان ۱-۲-۱ تأثیرات ژول شره و لوترک در پیشبرد پوستر ۱-۳ تاریخچه پوستر در ایران ۱-۳-۱ تاریخچه پوستر بعد از انقلاب ۱-۴ اعلان های عامیانه مذهبی فصل دوم: ماهیت پوسترو کاربرد آن ۲-۱ ماهیت پوستر و کاربرد آن ۲-۲- طراحی پوستر ۲-۳ عوامل مؤثر در طراحی پوستر ۲-۴ ویژگی های فنی طراحی پوستر ۲-۵ کاربرد حروف در پوستر ۲-۶ ویژگی های یک پوستر مناسب ۲-۷ فواید آموزش از طریق پوستر پــــــــــــــــــــــوســـــــــــــــتــــــــــــــــــــر - نتیجه گیری - منابع و مآخذ فصل سوم: گزارش پروژه عملی
فصل اول گذری بر تحولات پوستر در ایران و جهان ۱-۱- مقدمه هنر پوستر : در سه دهه آخر قرن نوزدهم میلادی بر اثر تحولات مصورسازی و پیوند نزدیکی که بین نقاشی و چاپ برقرار شده بود، پدیده تازه یی موسوم به پوستر یا آفیش بوجود آمد. امروزه پوسترهای مصور با بهره گیری از حروف متنوع، طراحی و نقاشی و عکاسی، بمنزله نمونه های کاملاً پیشرفته یی از هنر گرافیک نوین شناخته می شوند. گو اینکه پوسترسازی، شاخه یی از گرافیک است، ولی با سایر رشته های هنرهای تجسمی نیز پیوند متقابل دارد.درواقع در تاریخ صدساله پوسترسازی این هنر و سایر هنرهای تجمسی دارای تأثیرات متقابل و تبادل امکانات بوده اند.